Over

Even voorstellen

Mijn naam is Chantal Stelling en in 2011  ben ik mijn eigen massagepraktijk gestart.

Ik ben ooit begonnen met het volgen van een massage workshop, na deze eerste kennismaking raakte ik enorm enthousiast en werd mijn interesse voor het vak groter en groter. Ik heb diverse massage opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en ik volg nog steeds geregeld nieuwe cursussen en  workshops.

Ik vind  het heel leuk om met verschillende mensen in contact te komen en hen weer met een goed gevoel naar huis te   laten gaan. Daarom houd ik altijd rekening met de persoonlijke wens van de klant.

Ook dit jaar staan er weer een aantal cursussen in de planning: Triggerpoint massage, Bamboe massage en Oorkaarsen therapie.

Heeft dit uw interesse gewekt dan hoop ik u binnenkort te mogen begroeten in mijn praktijk!


Een massage is geschikt voor (bijna) iedereen.

Mensen kunnen uiteenlopende redenen hebben om zich te laten masseren. Als je je moe en uitgeblust voelt of als je last hebt van spierpijn, stijfheid, spanning en stress of ter voorkoming van blessures, dan is een massage een goede, doeltreffende methode om klachten te verminderen, te verhelpen of te voorkomen.

-Even tijd voor jezelf: Het is geen noodzaak om ergens last van te hebben om jezelf te laten masseren. Eens lekker ontspannen en verwend worden kan ook een zeer goede reden zijn om jezelf te laten masseren.

-Ontspanning, ook bij drukte en stress: Een massage is ontspannend voor je lichaam en geest. Dus als je gespannen bent kan een massage je helpen te ontspannen. Even de gedachten op stil zetten en nergens aan denken. Weg van de dagelijkse drukte en even een moment van rust.

-Bij sporten en bewegen: Verbeteren van de conditie en ter voorkoming en/of vermindering van blessures.

-Nieuwe energie: Door een massage wordt de energiedoorstroming bevorderd. Hierdoor worden spanningen losgelaten en krijgt het lichaam weer nieuwe energie.

-Contact en aanraking: Een warme aanraking geeft een prettig en veilig gevoel. Wanneer je eenzaam bent of behoefte hebt aan wat contact en aanraking, dan kan een massage je dit bieden.Ook wanneer je niet lekker in je vel zit, neerslachtig of onrustig bent, heeft je lichaam even wat aandacht nodig.

-Bij ouderdomsklachten: Wanneer je ouder wordt, dan neemt de stijfheid van de spieren en gewrichten toe. Het is dan uiterst belangrijk deze zoveel mogelijk te blijven bewegen en soepel te houden. Een massage helpt hierbij het lichaam goed in conditie te houden en de spieren en gewrichten soepel te houden.

Doordat er met olie wordt gewerkt is het ook nog eens goed voor de huid.

Waarom massage?

Wanneer niet masseren?

Er zijn een aantal factoren  waardoor massage in zijn geheel of gedeeltelijk niet uitgevoerd mag   en kan worden:

• Bij hartklachten en hartafwijkingen: Door ontspanning kan het hartritme dalen.

• Ernstige vaataandoeningen over het hele lichaam: Beschadiging van de verzwakte vaten door de druk.

• Teveel pijn en vermoeidheid: De massage- prikkel kan onvoldoende worden verwerkt.

• Besmettelijke huidziektes: Gevaar van uitbreiding of verergering.

• Koorts: Massage kan de verhoogde stofwisseling verergeren.

• Infectieziektes, zoals griep en zware verkoudheid: Massage kan de symptomen verergeren.

• Acuut trauma, verwonding, letsel, blauwe plekken of zwelling, ontstekingen of tumoren.


Als u onder behandeling bent van een specialist vraag ik u altijd eerst te informeren of een massage in uw geval wenselijk is.

Klantervaringen

Geplaatst door Miranda I 5 februari 2015 15:49

Chantal van Relax4all is geweldig.

De sfeer, de rust die ze uitstraalt en meegeeft. Maar vooral haar handen die doen wonderen. Precies de juiste druk en beweging wat op dat moment nodig is. Alles zo vloeiend , haar handen verlaten nooit je lichaam, waardoor het massage gevoel nooit onderbroken wordt. En met liefde voor wat ze doet , en dat voel je. Een paar venijnige duimen als het moet voor een diepte massage, waarbij ze steeds de juiste plekken vind , pijnlijk maar zo helend. Ultieme ontspanning. Bij Chantal ben je meer dan in goede handen !


Geplaatst door shea | 20 augustus 2016 21:21

Lieve Chantal,

Wat heb ik genoten van de massage en wat kan jij dit goed. Je weet wat je doet. Jouw ervaring, kennis en feeling betreft masseren, zorgen voor een ultieme ervaring. Ik kan jou aan iedereen aanbevelen en ben zelden zo ontspannen en relaxt geweest. Dank je wel hiervoor!


Geplaatst door Lisanne | 21 juli 2016 12:32

Lieve Chantal,

Het is niet alleen heerlijk om een massage van je te krijgen maar ook heel leuk om cadeau te geven. Laatst heb ik een vriendin een mooi verpakte cadeaubon voor haar verjaardag gegeven dat vond ze heel leuk. Ook achteraf kreeg ik nog weer een enthousiaste reactie dat ze zo had genoten. Dank je wel voor het geslaagde cadeau.

Lieve groeten, Lisanne


Geplaatst door Christi | 10 april 2017 16:33

Lieve Chantal, een paar weken geleden bracht mijn man mij, als verrassing bij jou. Ik mocht een totale lichaamsmassage ondergaan. Wat heb ik genoten van deze tijd voor mijzelf! Heerlijk ontspannen genieten van een massage vol aandacht en met gevoel gegeven. Hoe voelbaar is dat...! Ik kan het iedereen aanraden!!!

Warme groet, Christi


Even tijd voor jezelf